Így kell krumpliból konyhai kést faragni

|

A miniatűr fúrófej után a burgonya már szinte nem is jelentett kihívást a japán mesternek.

Új videóval jelentkezett kedvenc késkészítő mesterünk. A japán youtuber a korábbi fúrófejes, kartondobozos, illetve alsónadrágos megoldás után ezúttal krumpliból alkotott tökéletesen funkcionáló konyhai kést.

A mester először saját maga nyert ki 60 gramm keményítőt a burgonyából, hozzáadott 15 gramm glicerint, 30 gramm ecetet, vizet, egy kis ételszínezéket, elvégezte a megfelelő formázási lépéseket,

a végeredmény pedig egy krumplialapú kék kés, ami hibátlanul működik.

Nézd meg alább a videót, érdemes:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.